Telefoane contact 0721.23.94.08
Utile

Da share amintirilor din vacanta si www.casco-ieftin.ro te premiaza!

Regulamentul concursului

Art. 1  Organizatorul concursului
Organizatorul concursului este www.casco-ieftin.ro, portal administrat de S.C. ARCA Risc Consult SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Horei nr. 15-17, sector 2, inmatriculat in Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr.  J40/9909/2011, CUI 28994945.
www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit, in parteneriat, de ARCA Risc Consult si SAFETY Broker de Asigurare, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005.

Art. 2  Drept de participare
La concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, care accepta si respecta conditiile prezentului regulament. Nu au drept de participare angajatii SAFETY Broker de Asigurare si ARCA Risc Consult si rudele de gradul I ale acestora.

Art. 3  Locatiile de derulare ale campaniei 
Acest concurs se desfasoara prin intermediul portalului www.casco-ieftin.ro avand ca suport platforma Facebook, accesibila la adresa www.facebook.com.

Art. 4  Durata concursului
Perioada desfasurarii concursului este 12 iulie 2014  – 1 septembrie 2014.

Art. 5  Mecanismul concursului

Ai avut o vacanta frumoasa? Ai surprins momente speciale? Impartaseste-le cu noi trimitandu-ne fotografia ta preferata!

Si, ca sa castigi premii care sa iti faca fiecare zi sa para una de concediu, lasa un scurt comentariu in care sa ne spui ce produs de la PLAFAR ti-a facut sau ar fi putut sa iti faca vacanta si mai frumoasa! Pentru a vedea intreaga gama de produse, acceseaza www.plafar.net.

Daca esti un domn care vrea sa fie elegant chiar si in zilele de concediu, spune-ne ce produs de la BRAICONF s-ar potrivi in garderoba ta. Le poti vedea aici: www.braiconf.ro.
1) Dai like paginii Casco Ieftin pe www.facebook.com/cascoieftin.

2) Dai like paginilor PLAFAR pe www.facebook.com/plafar si BRAICONF pe www.facebook.com/Braiconf.
3) Postezi pe wall-ul Casco Ieftin fotografia preferata din vacanta si lasi comentariu referitor la produsul pe la PLAFAR pe care l-ai avut sau ai fi vrut sa il ai cu tine in concediu sau articolul vestimentar de la BRAICONF care s-ar potrivi in garderoba ta.

4) Dai share fotografiei de concurs.
5) Castigi prin tragere la sorti.

Art. 7  Premiile si acordarea
Premiile concursului constau in seturi de produse oferite de PLAFAR (3) si produse oferite de BRAICONF (3). Utilizatorii Facebook care au castigat concursul vor fi contactati  in 24 ore de la desemnare in vederea ridicarii premiului.

Art. 8  Alte reglementari
Pentru a indeplini conditiile de participare la acest concurs, participantii trebuie sa aiba cel putin 18 ani. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament. Organizatorul se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin urmare, ARCA Risc Consult se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor.

Premiile se vor trimite doar pe teritoriul Romaniei.

Art.9  Regulamentul concursului
Prezentul Regulament este disponibil pe site-ul www.casco-ieftin.ro.
ARCA Risc Consult isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata concursului, cu notificarea prealabila a participantilor prin publicarea modificarilor pe site-ul www.casco-ieftin.ro si pe pagina http://www.facebook.com/cascoieftin.

Art.10   Date de contact
ARCA Risc Consult
Str. Horei nr. 15-17, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 021.252.52.30
Fax: 021.252.53.15

E-mail: office@arcaasigurari.ro

www.casco-ieftin.ro

 

ASIGURATORUL TAU
allianz_200
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari este o companie de top in piata romaneasca a asigurarilor al carei succes se defineste prin echilibrul pastrat, in permanenta, între ritmul de crestere, siguranta financiara si profitabilitate. mai mult
Image Map
© Casco Ieftin 2016
www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit in parteneriat cu SAFETY Broker de Asigurare, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005.