Telefoane contact 0721.23.94.08
Utile

Castiga una dintre cele 5 cravate de la Marsay si vei conduce cu stil!

Art. 1  Organizatorul concursului
Organizatorul concursului este www.casco-ieftin.ro, portal administrat de S.C. ARCA Risc Consult SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Horei nr. 15-17, sector 2, inmatriculat in Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/9909/2011, CUI 28994945.

www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit, in parteneriat, de ARCA Risc Consult si SAFETY Broker de Asigurare, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005.

Art. 2  Drept de participare
La concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, care accepta si respecta conditiile prezentului regulament. Nu au drept de participare angajatii SAFETY Broker de Asigurare si ARCA Risc Consult si rudele de gradul I ale acestora.

Art. 3  Locatiile de derulare ale campaniei 
Acest concurs se desfasoara prin intermediul portalului www.casco-ieftin.ro avand ca suport platforma Facebook, accesibila la adresa www.facebook.com.

Art. 4  Durata concursului
Perioada desfasurarii concursului este 7 decembrie 2012  – 10 ianuarie 2013.

Art. 5  Mecanismul concursului
Pentru ca o persoana sa participe la acest concurs trebuie sa voteze pagina de Facebook a www.casco-ieftin.ro, dand “LIKE” pe http://www.facebook.com/cascoieftin si, cumulativ, sa posteze o fotografie cu masina personala si sa dea “SHARE” concursului . Castigatorii vor fi desemnati printr-o tragere la sorti realizata de www.casco-ieftin.ro. Castigatorii desemnati vor primi din partea www.casco-ieftin.ro cate o cravata oferita de Marsay.

Art. 7  Premiile si acordarea
Premiile constau in 5 cravate oferite de Marsay. Utilizatorii Facebook care au castigat concursul vor fi contactati in 24 ore de la desemnare in vederea ridicarii premiului.

Art. 8  Alte reglementari
Pentru a indeplini conditiile de participare la acest concurs, participantii trebuie sa aiba cel putin 18 ani. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament. Organizatorul se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin urmare, ARCA Risc Consult se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor.

Art. 9  Regulamentul concursului
Prezentul Regulament este disponibil pe site-ul www.casco-ieftin.ro.
ARCA Risc Consult isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata concursului, cu notificarea prealabila a participantilor prin publicarea modificarilor pe site-ul www.casco-ieftin.ro si pe pagina http://www.facebook.com/cascoieftin.

Art. 10  Date de contact
ARCA Risc Consult
Str. Horei nr. 15-17, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 021.252.52.30
Fax: 021.252.53.15

E-mail: office@arcaasigurari.ro

www.casco-ieftin.ro

ASIGURATORUL TAU
Carpatica Asig 250
CARPATICA Asig, societate cu capital integral romanesc, este prezenta pe piata asigurarilor din anul 1996, dispunand de o larga dispersie teritoriala mai mult
Image Map
© Casco Ieftin 2016
www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit in parteneriat cu SAFETY Broker de Asigurare, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005.