Telefoane contact 0721.23.94.08
Utile

Castiga cu fotografia preferată din vacanta 3 vouchere de 100 lei

Castiga cu poza ta preferata_portait

Concursul desfasurat  de www.casco-ieftin.ro pe Facebook s-a incheiat. Castigatorii sunt:

Marin Gabriel
Oana Maria Dumitrescu
Valentina Tobi

Regulamentul concursului

Art. 1  Organizatorul concursului
Organizatorul concursului este www.casco-ieftin.ro, portal administrat de S.C. ARCA Risc Consult SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Horei nr. 15-17, sector 2, inmatriculat in Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr.  J40/9909/2011, CUI 28994945.
www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit, in parteneriat, de ARCA Risc Consult si SAFETY Broker de Asigurare, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005.

Art. 2  Drept de participare
La concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, care accepta si respecta conditiile prezentului regulament. Nu au drept de participare angajatii SAFETY Broker de Asigurare si ARCA Risc Consult si rudele de gradul I ale acestora.

Art. 3  Locatiile de derulare ale campaniei 
Acest concurs se desfasoara prin intermediul portalului www.casco-ieftin.ro avand ca suport platforma Facebook, accesibila la adresa www.facebook.com.

Art. 4  Durata concursului
Perioada desfasurarii concursului este 23 august 2012  – 30 septembrie  2012.

Art. 5  Mecanismul concursului
Pentru ca o persoana sa participe la acest concurs trebuie sa voteze pagina de Facebook a www.casco-ieftin.ro, dand “LIKE” pe http://www.facebook.com/cascoieftin si, cumulativ, sa posteze o fotografie dintr-o vacanta, motivand alegerea. Castigatorii vor fi desemnati printr-o tragere la sorti realizata de www.casco-ieftin.ro. Castigatorii desemnati vor primi din partea www.casco-ieftin.ro cate un voucher cu valoarea de 100 lei.

Art. 7  Premiile si acordarea
Premiile constau in 3 vouchere, cu valoarea de 100 lei, care pot fi folosite doar pentru achizitionarea unei asigurari de pe www.casco-ieftin.ro. Utilizatorii Facebook care au castigat concursul vor fi contactati in 24 ore de la desemnare in vederea ridicarii premiului.

Art. 8  Alte reglementari
Pentru a indeplini conditiile de participare la acest concurs, participantii trebuie sa aiba cel putin 18 ani. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament. Organizatorul se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin urmare, ARCA Risc Consult se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor.

Art. 9  Regulamentul concursului
Prezentul Regulament este disponibil pe site-ul www.casco-ieftin.ro.
ARCA Risc Consult isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata concursului, cu notificarea prealabila a participantilor prin publicarea modificarilor pe site-ul www.casco-ieftin.ro si pe pagina http://www.facebook.com/cascoieftin.

Art. 10  Date de contact
ARCA Risc Consult
Str. Horei nr. 15-17, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 021.252.52.30
Fax: 021.252.53.15

E-mail: office@arcaasigurari.ro

www.casco-ieftin.ro

ASIGURATORUL TAU
ASIROM_VIG_Logo_Romania250
Una dintre cele mai cunoscute companii de asigurari din Romania, ASIROM Vienna Insurance Group ofera solutii viabile clientilor sai, adaptandu-si permanent produsele si tarifele la tendintele pietei mai mult
Image Map
© Casco Ieftin 2016
www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit in parteneriat cu SAFETY Broker de Asigurare, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005.