Castigatorii concursului desfasurat pe Facebook sunt…

Concurs facebook casco-ieftin.ro

Concursul desfasurat timp de o luna de www.casco-ieftin.ro pe Facebook s-a incheiat. Castigatorii sunt Ovidia IONESCU, Alexandru CULEA, Ioana MANOLE si Maria Mihaela STANCU. Ii rugam pe fiecare dintre acestia sa transmita un mail laoffice@arcaasigurari.ro pentru a stabili cum vor intra in posesia pemiului.

Fiecare dintre acestia a castigat un cupon de reducere de 100 de lei pentru orice tip de asigurare RCA sau CASCO incheiata pe site-ul www.casco-ieftin.ro. Cuponul este valabil timp de un an de la data emiterii.

Felicitari tuturor, iar pentru cei care nu au castigat de aceasta data sau care nu au reusit sa intre in concurs, casco-ieftin.ro are vesti bune. Concursurile si promotiile continua! Asadar, urmariti atat site-ul www.casco-ieftin.ro, cat si pagina noastra de Facebook pentru a fi gata oricand sa intrati in noua competitie pentru premiile pe care vi le pregatim!

Regulamentul concursului

Art. 1  Organizatorul concursului
Organizatorul concursului este www.casco-ieftin.ro, portal administrat de S.C. ARCA Risc Consult SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Horei nr. 15-17, sector 2, inmatriculat in Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr.  J40/9909/2011, CUI 28994945.
www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit, in parteneriat, de ARCA Risc Consult si SAFETY Broker de Asigurare, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005.

Art. 2  Drept de participare
La concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, care accepta si respecta conditiile prezentului regulament. Nu au drept de participare angajatii SAFETY Broker de Asigurare si ARCA Risc Consult si rudele de gradul I ale acestora.

Art. 3  Locatiile de derulare ale campaniei
Acest concurs se desfasoara prin intermediul portalului www.casco-ieftin.ro avand ca suport platforma Facebook, accesibila la adresa www.facebook.com.

Art. 4  Durata concursului
Perioada desfasurarii concursului este 30 septembrie 2011 – 30 octombrie 2011.

Art. 5  Mecanismul concursului
Pentru ca o persoana sa participe la acest concurs trebuie sa posteze o fotografie cu autoturismul pe care il utilizeaza pe pagina http://www.facebook.com/cascoieftin sau sa voteze fotografiile participante (dand “LIKE”).
Fotografiile care vor primi un numar de cel putin 10 “LIKE”-uri pe Facebook se vor califica in faza finala a concursului, care consta intr-o tragere la sorti realizata de www.casco-ieftin.ro prin care se vor desemna 2 fotografii castigatoare.
In plus, dintre cei care au dat “LIKE” fotografiilor castigatoare se vor desemna, tot prin tragere la sorti, inca 2 castigatori, cate unul pentru fiecare fotografie.
Fiecare dintre utilizatorii Facebook care au fost desemnati castigatori vor primi din partea www.casco-ieftin.ro cate un VOUCHER in valoare de 100 RON.
Se vor lua in calcul numai voturile provenite de la fanii paginii cascoieftin (care au dat “LIKE” si paginii http://www.facebook.com/cascoieftin).

Art. 7  Premiile si acordarea
Premiile concursului il reprezinta 4 VOUCHERE de reducere in valoare de 100 RON fiecare.
Acestea pot fi utilizate timp de 1 an de la data emiterii pentru achizitionarea oricarui tip de asigurare RCA sau CASCO de pe www.casco-ieftin.ro.
Acordarea se face in urma tragerii la sorti. Utilizatorii Facebook desemnati castigatori vor fi contactati in 24 ore de la desemnare in vederea ridicarii premiului.

Art. 8  Alte reglementari
Pentru a îndeplini conditiile de participare la acest concurs, participantii trebuie sa aibă cel putin 18 ani. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament. Organizatorul se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin urmare, ARCA Risc Consult se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor.

Art.9  Regulamentul concursului
Prezentul Regulament este disponibil pe site-ul www.casco-ieftin.ro.
ARCA Risc Consult isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata concursului, cu notificarea prealabila a participantilor prin publicarea modificărilor pe site-ul www.casco-ieftin.ro si pe pagina http://www.facebook.com/cascoieftin.

Art.10   Date de contact
ARCA Risc Consult
Str. Horei nr. 15-17, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 021.252.52.30
Fax: 021.252.53.15

E-mail: office@arcaasigurari.ro

www.casco-ieftin.ro