Casco Ieftin iti asigura masina! Plafar iti asigura sanatatea!

patrat  concurs_1-2

Concursul desfasurat  de www.casco-ieftin.ro pe Facebook s-a incheiat.

Castigatorul este:

Mihaela Julia Costache

Regulamentul concursului

Art. 1  Organizatorul concursului
Organizatorul concursului este www.casco-ieftin.ro, portal administrat de S.C. ARCA Risc Consult SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Horei nr. 15-17, sector 2, inmatriculat in Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr.  J40/9909/2011, CUI 28994945.
www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit, in parteneriat, de ARCA Risc Consult si SAFETY Broker de Asigurare, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005.

Art. 2  Drept de participare
La concurs poate participa orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, care accepta si respecta conditiile prezentului regulament. Nu au drept de participare angajatii SAFETY Broker de Asigurare si ARCA Risc Consult si rudele de gradul I ale acestora.

Art. 3  Locatiile de derulare ale campaniei 
Acest concurs se desfasoara prin intermediul portalului 
www.casco-ieftin.ro avand ca suport platforma Facebook, accesibila la adresa www.facebook.com.

Art. 4  Durata concursului
Perioada desfasurarii concursului este 16 septembrie  2013  – 18  octombrie  2013.

Art. 5  Mecanismul concursului
Pentru ca o persoana sa participe la acest concurs trebuie sa voteze pagina de Facebook a 
www.casco-ieftin.ro, dand “LIKE” pe http://www.facebook.com/cascoieftin si, cumulativ sa posteze un comentariu prin care sa confirme participarea, si sa dea “LIKE” si “SHARE” la imaginea concursului.  Castigatorul va fi desemnat  printr-o tragere la sorti realizata de www.casco-ieftin.ro. Castigatorul desemnat  va primi din partea www.casco-ieftin.ro un set de produse Plafar in valoare de 200 lei.

Art. 7  Premiile si acordarea
Premiul concursului reprezinta un set de produse Plafar in valoare de 200 lei. Utilizatorul Facebook care a castigat concursul vor fi contactat  in 24 ore de la desemnare in vederea ridicarii premiului.

Art. 8  Alte reglementari
Pentru a îndeplini conditiile de participare la acest concurs, participantii trebuie sa aibă cel putin 18 ani. Prin participarea la concurs, participantii sunt de acord sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament. Organizatorul se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin urmare, ARCA Risc Consult se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor.

Art.9  Regulamentul concursului
Prezentul Regulament este disponibil pe site-ul 
www.casco-ieftin.ro.
ARCA Risc Consult isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata concursului, cu notificarea prealabila a participantilor prin publicarea modificărilor pe site-ul 
www.casco-ieftin.ro si pe pagina http://www.facebook.com/cascoieftin.

Art.10   Date de contact
ARCA Risc Consult
Str. Horei nr. 15-17, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 021.252.52.30
Fax: 021.252.53.15

E-mail: office@arcaasigurari.ro

www.casco-ieftin.ro