Telefoane contact 0721.23.94.08
Utile

Am o dauna totala. Cu ce suma voi fi despagubit? Raman cu epava?

Am un autoturism asigurat CASCO, la valoarea de 10300 euro. In urma unui accident (partea fata distrusa, inclusiv baia de ulei), am fost anuntat ca este dauna totala. Cu ce suma voi fi despagubit si ce voi putea face cu masina avariata – am inteles ca nu voi primi contravaloarea pieselor ramase neavariate ale autovehiculului.

In caz de dauna totala, asiguratorul nu despagubeste valoarea epavei. Valoarea epavei este de regula de 10-15% din suma asigurata. Va recomand sa cititi in conditiile generale de asigurare pe care le aveti la dvs. daca aveti o astfel de limita stabilita.

In cazul in care nu este stabilita valoarea epavei, atunci valoarea acesteia se stabileste prin acordul partilor, iar daca nu se convine amiabil, aveti dreptul  la o expertiza efectuata de catre un expert independent care va stabili valoarea epavei.

Epava va ramane in proprietatea dvs.

ASIGURATORUL TAU
allianz_200
ALLIANZ-TIRIAC Asigurari este o companie de top in piata romaneasca a asigurarilor al carei succes se defineste prin echilibrul pastrat, in permanenta, între ritmul de crestere, siguranta financiara si profitabilitate. mai mult
Image Map
© Casco Ieftin 2016
www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit in parteneriat cu SAFETY Broker de Asigurare, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005.