Telefoane contact 0721.23.94.08
Utile

Formular contact

De ce Casco-ieftin.ro?

Daca nu sunteti la prima polita de asigurare cumparata prin noi, inseamna ca stiti deja care este misiunea www.casco-ieftin.ro: CELE MAI BUNE ASIGURARI raport calitate-pret.

De peste 5 ani oferim cele mai IEFTINE asigurari care va ofera CALITATE si RAPIDITATE in plata daunelor. Pentru ca – o asigurare cu adevarat ieftina este cea care te despagubeste la timp! Astfel vei gasi o asigurare potrivita nevoilor tale la CEL MAI BUN PRET DE PE PIATA.

Noi te consiliem si in cazul in care ai o dauna, astfel incat sa stii ce pasi ai de urmat si sa obtii despagubirea in CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL.

Aici, la www.casco-ieftin.ro, beneficiem de intreaga experienta si sustinere a celui mai mare broker de asigurare independent din Romania – Safety Broker.

Portalul www.casco-ieftin.ro este astfel administrat de echipa formata din experti in asigurari ai Safety Broker de Asigurare.

Va putem deci oferi intreaga gama de polite de asigurare din piata romaneasca de profil, de la asigurari de tip CASCO, RCA, pana la asigurari de locuinta, asigurari medicale de calatorie si nu numai!

CONTACT

 

Tel.: 0721.23.94.08
E-mail: cascoieftin@casco-ieftin.ro
Program de lucru

Preluare comenzi:
NON-STOP
Suport Daune:
Luni – Vineri: 9 – 18

Informatii contact
Safety Broker de Asigurare

Cod Unic de Inregistrare: 17437817
Numar Registrul Comertului: J40/6184/2005
Adresa: Calea Giulesti, nr. 8D, Etaj 2, Camera 2, Sector 6, Bucuresti

Telefon:
0721.23.94.08

E-mail:
cascoieftin@casco-ieftin.ro

www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit de catre Safety Broker de Asigurare, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005.

ASIGURATORUL TAU
logo-certasig-bluebg
Infiintata in anul 2003, CERTASIG Societate de Asigurare si Reasigurare a parcurs diferite stadii si formule in cautarea celei mai echilibrate structuri si a mijloacelor financiare mai mult
Image Map
© Casco Ieftin 2016
www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit in parteneriat cu SAFETY Broker de Asigurare, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005.