Recomandari de la clienti

Am achizitionat o polita CASCO la un pret foarte bun si sunt extrem de multumit de faptul ca broker-ul a venit la birou sa incheiem polita, totul a durat cateva minute
Dorin PALADE

Este incredibil ca am ajuns sa cumpar o asigurare pornind de pe Facebook. Tot procesul s-a desfasurat rapid, am transmis pe messenger detaliile masinii, am primit oferta pe e-mail si a doua zi am confirmat doar achizitia si realizam inspectia de risc. Felicitari! Recomand cu incredere.
Ramona ANTON

Primul contact cu casco-ieftin.ro a fost prin intermediul calculatorului. Si asta dupa ce m-am mai “jucat” cu alte site-uri similare. Un lucru pe care il remarc este faptul ca oferta finala pe care am primit-o era foarte apropiata cu oferta comerciala rezultata in urma calculatorului de pe site. Felicitari!
Andrei PATRASCU

Asigurari ieftine… alaturi de servicii excelente! Nu credeam ca e asa comod sa inchei o asigurare! Bravo casco-ieftin! Si felicitari pentru ideile de promovare pe facebook! Sunteti cool!
Sabina DUMITRU

Am pierdut aproape o zi cautand oferte direct de la companii… cand am ajuns acasa seara m-am gandit sa caut si pe net. Culmea, ofertele de la casco-ieftin erau mai bune decat tot ce adunasem eu in ziua respectiva pentru Logan-ul familiei! Nu faceti ca mine! Cereti oferta inainte de a umbla de la companie la companie!…
Radu DUMITRU

Aveam nevoie de CASCO si RCA, este prima mea masina stiam doar ca imi trebuie RCA si CASCO mi-au recomandat toti prietenii. Sunt incepatoare si chiar nu cunosteam domeniul… sincer nu prea m-am uitat cu atentie pe site dar am vazut nick-ul de messenger si-am zis sa imi incerc norocul.  Am primit toate explicatiile foarte clar si am putut sa aleg o polita care mi se potrivea. Voi stiati ce e aia “fransiza”… eu acum stiu .. si le multumesc celor de la casco-ieftin.ro pentru rabdarea pe care au avut-o cu mine. Ii recomand cu caldura.
Diana PANDELE