Telefoane contact 0721.23.94.08
Utile

Recomandari de la clienti

Am achizitionat o polita CASCO la un pret foarte bun si sunt extrem de multumit de faptul ca broker-ul a venit la birou sa incheiem polita, totul a durat cateva minute
Dorin PALADE

Este incredibil ca am ajuns sa cumpar o asigurare pornind de pe Facebook. Tot procesul s-a desfasurat rapid, am transmis pe messenger detaliile masinii, am primit oferta pe e-mail si a doua zi am confirmat doar achizitia si realizam inspectia de risc. Felicitari! Recomand cu incredere.
Ramona ANTON

Primul contact cu casco-ieftin.ro a fost prin intermediul calculatorului. Si asta dupa ce m-am mai “jucat” cu alte site-uri similare. Un lucru pe care il remarc este faptul ca oferta finala pe care am primit-o era foarte apropiata cu oferta comerciala rezultata in urma calculatorului de pe site. Felicitari!
Andrei PATRASCU

Asigurari ieftine… alaturi de servicii excelente! Nu credeam ca e asa comod sa inchei o asigurare! Bravo casco-ieftin! Si felicitari pentru ideile de promovare pe facebook! Sunteti cool!
Sabina DUMITRU

Am pierdut aproape o zi cautand oferte direct de la companii… cand am ajuns acasa seara m-am gandit sa caut si pe net. Culmea, ofertele de la casco-ieftin erau mai bune decat tot ce adunasem eu in ziua respectiva pentru Logan-ul familiei! Nu faceti ca mine! Cereti oferta inainte de a umbla de la companie la companie!…
Radu DUMITRU

Aveam nevoie de CASCO si RCA, este prima mea masina stiam doar ca imi trebuie RCA si CASCO mi-au recomandat toti prietenii. Sunt incepatoare si chiar nu cunosteam domeniul… sincer nu prea m-am uitat cu atentie pe site dar am vazut nick-ul de messenger si-am zis sa imi incerc norocul.  Am primit toate explicatiile foarte clar si am putut sa aleg o polita care mi se potrivea. Voi stiati ce e aia “fransiza”… eu acum stiu .. si le multumesc celor de la casco-ieftin.ro pentru rabdarea pe care au avut-o cu mine. Ii recomand cu caldura.
Diana PANDELE

ASIGURATORUL TAU
logo euroins250
EUROINS Insurance Group (EIG), din care face parte integranta EUROINS Romania, este in prezent membru al EUROHOLD, un holding cu renume de servicii financiare integrate mai mult
Image Map
© Casco Ieftin 2016
www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit in parteneriat cu SAFETY Broker de Asigurare, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005.