Telefoane contact 0752.026.074
0755.015.501
Utile

CARPATICA Asig deschide cinci centre noi de constatare a daunelor

In procesul de imbunatatire a serviciilor de solutionare a daunelor clientilor si pentru o constatare mai rapida in Bucuresti, CARPATICA Asig a anuntat deschiderea a cinci noi centre de constatare, urmand a acoperi teritorial fiecare sector. Astfel, clientii isi pot alege centrul de constatare in functie de zona in care locuiesc sau care le este mai accesibila.

"Imbunatatirea serviciilor de solutionare a daunelor a reprezentat si continua sa reprezinte o prioritate pentru CARPATICA Asig, astfel incat clientii nostri sa primeasca cele mai eficiente si mai rapide servicii in cazul in care au o dauna. In conditiile cresterii volumului de daune instrumentate, deschiderea unor noi centre de constatare vizeaza eliminarea timpului de asteptare si cresterea gradului de satisfactie a clientilor", a declarat Ina CRUDU, Director General, CARPATICA Asig.

In primul semestru al anului 2013, au fost deschise, in Bucuresti, 3.887 de dosare auto, in crestere cu 50% fata de anul precedent, cand au fost deschide 2.594 de dosare pe RCA si CASCO. Pentru aceeasi perioada, valoarea totala a daunelor platite de companie a crescut cu 58,5%, de la 85,9 mil lei la 136,16 mil. lei.

CARPATICA Asig a raportat prime brute subscrise in valoare de 52,1 mil. EUR pentru primele sase luni din 2013, in crestere cu 78% fata de semestrul 1 din 2012. Cu aceste cifre, asiguratorul se afla pe locul 9 in topul companiilor de asigurare pentru ianuarie-iunie 2013, realizat de Revista de Specialitate INSURANCE Profile, avand o cota de piata de 5,26% pentru aceasta perioada.

Adresele centrelor de constatare nou deschise pot fi gasite pe pagina de web a companiei, www.carpaticaasig.ro.

ASIGURATORUL TAU
Omniasig VIG
OMNIASIG reprezinta de 15 ani unul dintre reperele importante ale industriei asigurarilor din Romania. Cota de piata, portofoliile de clienţi şi produse confirmă pozitia de top pe care OMNIASIG o ocupa in ierarhia asiguratorilor. mai mult
Image Map
© ARCA Risc Consult 2015
www.casco-ieftin.ro este un serviciu oferit in parteneriat cu SAFETY Broker de Asigurare, inregistrat la CSA sub nr. RBK 293/2005.